Kunci gitar chord Via Vallen - Bojo Galak

    13 Aug 2022 0 Komentar 1 kali
    0

    0
    Intro C G Am G
             F C Dm G
     
    Verse
    
    C                 G      Am   G
    Wes nasipe kudu koyo ngene
    Dm                  C            G
    Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
    Em                        A     Dm
    Seneng muring omongane sengak..
    F                      G          C
    Kudu tak trimo bojoku pancen galak
    C                   G     Am   G
    Saben dino rasane ora karuan..
    Dm                     C           G
    Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
    Em                    A                 Dm
    Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
    F                        G           C
    Senajan bathinku ngempet ono jero dodo..
     
    
    Reff
    
    C                    G
    Yo wes ben duwe bojo sing galak
    Am                  G
    Yo wes ben sing omongane sengak
    F                 C
    Seneng nggawe aku susah
    F                G
    Nanging aku wegah pisah
    C                         G
    Tak tompo nganggo tulus ning ati
    Am                        G
    Tak trimo sliramu tekan sak iki
    F               C
    Mungkin wes dadi jodone
    F             G        C
    Senajan kahanane koyo ngene
     
    
    Verse
    
    C                       G                Am
    ..Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
          G                          F
    Kleru sitik wae aku mesti diseneni
    C                    Dm
    Ameh dolan ra konco kok ora di olehke
    G                  C
    Senengane nuduh dikiro lungo ro liane
     G                            Am
    Yen wes ngono aku mung iso meneng
    G                                      F
    Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
    C                   Dm
    Dimatamu aku iki ora tau bener
    G                              C    G
    Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter
     
    
    Reff
    
    C                    G
    Yo wes ben duwe bojo sing galak
    Am                  G
    Yo wes ben sing omongane sengak
    F                 C
    Seneng nggawe aku susah
    F                G
    Nanging aku wegah pisah
    C                         G
    Tak tompo nganggo tulus ning ati
    Am                        G
    Tak trimo sliramu tekan sak iki
    F               C
    Mungkin wes dadi jodone
    F             G        C
    Senajan kahanane koyo ngene
     
    
    Verse
    
    C                        G
    Ibarate dele seng uwes dadi tempe
    Am                                     G
    Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
    F                        C
    Abote duwe bojo seng galak
    F                          G
    Ne ra keturutan senengane mencap mencap
    C                          G
    Gak usah di getuni aku kudu kuat ati
    Am                                  G
    Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
    F                                       C
    Wes stel kendo wae tak nikmati uripe
    F                G                          C
    Senajane galak bojoku pancen seng ganteng dewe
    F               G            Em                 Am
    Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
    F                 G         C
    tetap cinta senajan bojoku galak

    Profil Artis

    Maulidia Octavia, yang lebih dikenal dengan nama panggung Via Vallen (1 Oktober 1991) adalah seorang penyanyi dangdut dan koplo berkebangsaan Indonesia.

    Informasi, Fakta dan Trivia

    belum ada informasi, fakta, atau trivia untuk lagu ini
    Kolom
    Transpose
    Auto scroll

    Komentar